26. april 2024

Det blev til 3 vigtige point for Holbæk B&I, da holdet lørdag eftermiddag var på besøg hos Herlev IF i Danmarksserien.

Herlev kom godt fra start med en 1-0 scoring af Claes Meinert efter blot få minutter. Men føringen satte de over styr med en glidende tackling i feltet mod Mikkel Jensen, som dommeren korrekt dømte til straffe. Malthe Sjørslev skød straffesparket og udlignede til 1-1.

Tre minutter senere var det igen Malte Sjørslev, som var leveringsdygtig og bragte Holbæk foran 1-2.

At være bagud behagede bestemt ikke Herlev-spillerne, som kæmpede bravt og fik godt fat i kampen. Chancerne blev dog ikke omsat til scoringer inden pausen.

2. halvleg var få minutter gammel, da Holbæks offensiv igen kom tromlende. Ferdinand Bangsgaard spillede sig fri og trak forbi Herlevs keeper, med var Rasmus Suhr, der samlede op og udbyggede Holbæks føring til 1-3.

Herlev fik vendt sit spil og tog teten på hjemmebanen, med flere gode muligheder til følge. I 62. minut lykkedes det så hjemmeholdet at reducere til slutresultatet 2-3 på scoring af Matin Al-Atlassi.

Med sejren fik Holbæk 3 point til det samlede regnskab. Avedøre spillede samtidig uagjort 0-0 og dermed ligger Holbæk fortsat på 1. pladsen i puljen med 44 point. Nr. 2 Avedøre har 40 point og på 3. pladsen ligger Herlev med 34. point.