29. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Det står lidt skidt til for Tuse i Sjællandsserien i år og efter lørdagens kamp mod Nakskov FC, ser det ikke bedre ud for holdet.

Tuse leverede selv ammunition til gæsternes første scoring i form af en forsvarsfejl, der gjordet muligt for nakskovitterne at bringe sig foran 0-1 efter blot ti minutter.

Selvom Tuse var i besiddelse af bolde i størstedelen af kampen, så lykkedes det ikke hjemmeholdet at komme til scoring.

Ca. ti minutter inde i 2. halvleg lykkedes det igen gæsterne at udnytte en forsvarsfejl til en 0-2 scoring.

På trods af, at Tuse endte med at være i overtal, så lykkedes det ikke at få så meget styr på spillet, at det kunne omsættes til scoring. Dermed sluttede kampen med et 0-2 nederlag på hjemmebane.