7. december 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Kort efter klokken 15 i går rykkede politi og redningsmandskab ud til et færdseluheld på Holbækmotorvejen ved Vipperød.

To biler var stødt sammen i det vestgående spor ved en rasteplads ved Vipperød.

En 79-årig mand fra Fårevejle St. kørte i en elbil med ca. 80 km/t mod vest, da han blev påkørt bagfra af en 26-årig mand fra Snertinge. Han havde ikke været opmærksom på den forankørende elbils lavere hastighed.

Kun den 26-årige blev efterfølgende bragt til skadestuen til kontrol for eventuel personskade, men han var sluppet uskadt fra uheldet.

Et par skiltevogne afspærrede uheldsstedet, indtil strømmen var blevet afbrudt i elbilen, så den kunne bugseres væk fra stedet. En enkelt vognbane var spærret frem til kl. ca. 17.00, hvor det sidste køretøj kunne fjernes