Efter hærværk mod Borgerservice: Politiet beder om hjælp

Som vi skrev i går, blev der natten til tirsdag begået hærværk mod Borgerservice på Jernbanevej i Holbæk. Nu søger politiet vidner.

Hærværket, der sete kl. 02.10, gik ud over 11 facaderuder.

Efter at have gennemset en overvågningsvideo, har politiet nu et signalement af gerningsmanden, der beskrives som ukendt køn og spinkel af kropsbygning. Gerningsmanden var iført lyse stramme bukser, lys hættetrøje, mørke sko med lyse såler og lyst mærke på siden. Vedkommende havde en sort skraldesæk hen over hættetrøjen og halvt op foran hovedet og var bevæbnet med sten.

Midt- og Vestsjællands oplyser, at man søger vidner i sagen. Har man set den beskrevne gerningsmand i området omkring Jernbanevej natten til tirsdag, hører politiet gerne om det. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar