23. september 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen.

I går klokken 07.51 meddelte en 41-årig mand fra Holbæk, at han havde fået stjålet sin pung, da han steg ind i et tog på Holbæk Station tyve minutter tidligere.

Tyveriet skete ved at to fremmede mænd skubbede til den 41-årig og stjal i al ubemærket hans pung. Det opdagede han først lidt senere og kunne mistænke som minimum en mand af østeuropæisk udseende, 30-40 år, ca. 175 cm høj, kraftig af bygning, sort hår og med skægstubbe, iført måske mørk hue, vinterjakke og medbringende en stor rygsæk.

Politiet havde næsten samtidig fået en anmeldelse fra en DSB-ansat, der havde bemærket fire mistænkelige mænd omkring toget. Trods eftersøgning efter de mistænkelige mænd i området ved stationen traf politiet ikke nogen svarende til signalementet.

Torsdag eftermiddag fik den 41-årige sin pung retur, men uden kontanter og kreditkort, efter at den var blevet fundet i en skraldespand i Vestergade i Holbæk. Desuden kunne den 41-årige konstatere, at der kl. 07.34 uberettiget var hævet 5.000 kr. på hans bankkonto.

Politiet forsøger nu at få identificeret den/de mistænkelige mænd ved Holbæk station ud fra eventuel overvågning og eventuelle vidner, der måtte have set noget til dem i området.