Købte 12 skindjakker på p-plads – og kontaktede politiet

I går formiddag købte en 78-årig mand fra Kalundborg 12 skindjakker af en vildt fremmed mand på en P-plads på Bysøstræde i Holbæk.

Den fremmede mand, der talte engelsk, havde opsøgt den 78-årige og fortalt, at han var på vej til lufthavnen, og at han ellers ville få overvægt i bagagen. Prisen for 6 skindjakker var i første omgang 20.000 kr, men da den 78-årige afslog, faldt prisen til 5.000 kr for 12 skindjakker og en lædertaske. Den 78-årige indvilligede i handlen, og hævede pengene kontant og fik varerne.

Efter at have købt skindjakkerne, der var mærket med “AC Milano”, frygtede den 78-årige, at der var tale om tyvekoster og kontaktede politiet.

Politiet har dog ikke nogen mistanke om, at skindjakkerne er tyvekoster, men ser det som en ny anmeldelse om uautoriseret salg af mærkevarer på en parkeringsplads.

Politiet undersøger fortsat sagerne, for at finde frem til personer, der sælger varer på den måde og advarer samtidig borgerne mod at købe varer på gaden af personer der henvender sig, da der er stor risiko for at bliver snydt.

Den fremmede mand er beskrevet som: Sydeuropæisk af udseende, 45-50 år, 170-175 cm høj og almindelig af kropsbygning. Hans hudfarve beskrives som hvid og hans hår som kort og sort, bølget og gråspættet. Han talte engelsk og var iført mørk blazerjakke, vest, lys skjorte og mørke bukser.

Denne artikel er publiceret den 12. februar 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply