Orø: Elektrisk kortslutning startede brand i sommerhus

Foto: Jesper von Staffeldt.

Det var formentlig en elektrisk kortslutning, som mandag eftermiddag startede en brand i et sommerhus på Strandgårdsvej på Orø. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Som vi skrev i går, så blev øens brandvæsen kaldt ud til sommerhuset kl. 17.35 efter en genbo havde opdaget, at der var brand. Brandfolkene fik hurtigt slukket ilden og efterfølgende blev sommerhuset luftet ud ved hjælp af brandvæsnets ventilator.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der intet, som tyder på, at der var sket noget mistænkeligt. I stedet er den umiddelbare konklusion på brandårsagen var en elektronisk kortslutning i en stikdåse i opholdsstuen. Der skete begrænset skade på huset, da ilden ikke nåede at brede sig til andre rum.

Læs også: Brand i sommerhus på Orø

Skriv et svar