14. april 2024

Foto: Ole Brockdorff

Det lokale Folketingsmedlem for Socialdemokratiet, Kaare Dybvad, viste rundt og fortalte, da den lokale partiforening var på besøg i Folketinget. Foto: Ole Brockdorff
Lørdag var medlemmer af den socialdemokratiske partiforening i Holbæk på besøg på Christiansborg, hvor partiets lokale folketingsmedlem, Kaare Dybvad bl.a. fortalte om sit arbejde i Folketinget.

Turen startede lørdag morgen med busafgang fra Jernbanevej i Holbæk. Da gruppen ankom til Folketinget måtte man først igennem et sikkerhedstjek, hvorefter Kaare Dybvad, der er valgt for Socialdemokratiet i Holbæk Kredsen, tog i mod. Han viste rundt i Folketinget, hvor han gennemgik portrætterne af statsministrene, så et kig på grundloven, hvorefter der var rundvisning i Landstingssalen og i Folketingssalen.

Turen rundt på tinget gik videre til det socialdemokratiske gruppeværelse, hvor der var diskussion og spørgsmål til Kaare Dybvad om den politiske tilstand bl.a. om det kommende valg og forslaget til sundhedsreformen m.m.

Efter besøget i Folketinget gik deltagerne til restaurant Rio Bravo i Vester Voldgade, ikke langt fra Christiansborg og Folketinget, hvor man – for egen betaling – fik lidt at spise, inden turen atter gik hjem til Holbæk.

This slideshow requires JavaScript.