23. juni 2024

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

TOYS ‘R’ US – lukker op og i, op og i, op og i (sådan kan der næsten synges på børnesangen “London Bridge”) og det er meget betegnende for hvad er er sket med Top-Toys forretninger i den seneste uger.

Kort efter jul gik virksomheden bag både TOYS ‘R’ US og BR konkurs, efter man havde opgivet, at rekonstruere virksomheden og derfor blev TOYS ‘R’ US i Holbæk Megacenter lukket – BR var allerede blevet lukket forinden.

Men 4. januar blev det oplyst, at man genåbnede 64 forretninger i Danmark, Sverige og Finland, ligesom der var planer om et stort udsalg for at for at sælge ud af TOP-TOYs varelager. Blandt de genåbnede forretninger var TOYS ‘R’ US i Holbæk Megacenter.

Men i dag har konkursboet meddelt, at alle de danske forretningern – og dermed også forretningen i Megacentret – lukker og det foreventes ikke, at den – eller de andre forretninger i kæderne åbner igen.