To mænd varetægtsfængslet efter dramatisk røveri

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.


To mænd er blevet varetægtsfængslet efter et voldsomt og dramatisk røveri fredag morgen.

En 25-årig mand fra Nr. Vallenrød mellem Tølløse og Ugerløse, blev tidligt i morges opsøgt af to mænd, som mente at den 25-årige skyldte penge og den gæld skulle nu indfries. Da den 25-årige ikke kunne betale, tog de i stedet en rendegraver fra den 25-årige, som den ene af mændene kørt væk fra stedet.

I et forsøg på at forhindre tyveriet, hoppede den 25-åriges et år yngre kæreste op på trinbrættet til rendegraveren. Føreren af rendegraveren forsøgte at sparke den 24-årige kvinde af og da det ikke lykkedes, slog han hende i ansigtet med en knytnæve, så hun faldt af.

Den anden mand kørte fra stedet i en personbil, som tilhørte manden, der kørte væk med rendegraveren.

Den 25-årige kontaktede politiet og fortalte hvad der var sket, og politiet sendte med det samme flere patruljer til stedet. En eftersøgning efter de to flygtede køretøjer førte til, at de begge blev standset vest for Ugerløse, hvor både føreren af rendegraveren – en 43-årig mand fra Sønderjylland, og føreren af bilen – en 21-årig mand fra Gørlev Sj. blev anholdt.

Da politiet visiterede den 21-årige blev han fundet i besiddelse af 3 stk. ammunition, et knojern og en bøtte med lidt amfetamin. Ved ransagningen af den 43-åriges personbil fandt politiet et oversavet ladt jagtgevær. Den 21-årige blev desuden sigtet for narkokørsel.

Rendegraveren blev leveret tilbage til ejeren.

De to mænd blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk, som sigtet for røveri og ulovlig våbenbesiddelse. Retten valgte at varetægtsfængsle begge mænd frem til den 11. december for ulovlig våbenbesiddelse – den 43-årige tillige for røveri.

Denne artikel er publiceret den 16. november 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply