Prins Joachim besøger Holbæk Sygehus

Foto: Region Sjælland.

Prins Joachim vil i dag besøge Holbæk Sygehus i anledning af Verdens Diabetesdag.

Diabetesforeningens protektor, Hans Kongelige Højhed Prins Joachim skal høre om behandlingen af diabetes i Region Sjælland og mødes med børn og voksne patienter.

På besøget vil H.K.H. Prins Joachim mødes med behandlere, eksperter og ikke mindst børn og voksne, der lever med diabetes. Prinsen skal bl.a. høre om hvilke udfordringer diabetes giver i hverdagen for børn og voksne, hvordan sundhedssystemet og frivillige fra Diabetesforeningen kan inspirere hinanden og hvordan indsatsen bliver for de flere end 40.000 sjællændere, der lever med diabetes, når det kommende Steno Diabetes Center Sjælland bliver en realitet.

Prinsen ankommer til Holbæk Sygehus klokken 10 og der vil herefter være oplæg fra Centerdirektør Lise Tarnow og Diabetesforeningens frivillige, hvorefter Prins Joachim møder patienter med type 2-diabetes.

Prins Joachim ledsages på dagens besøg af blandt andre regionsrådsformand Heino Knudsen, Centerdirektør for Steno Diabetes Center Sjælland, professor Lise Tarnow, Diabetesforeningens konstituerede administrerende direktør Peer Stensbro og formand Truels Schultz.

Denne artikel er publiceret den 14. november 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply