Skjold havde ikke en chance mod Holbæk

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Lørdag vandt Holbæk stort på udebane over IF Skjold Birkerød.

Hjemmeholdet startede med at have god kontrol på bolden, men efter ti minutters spil vendte spillet og Malte Sjørslev bragte Holbæk foran 0-1. Holbæk pressede hjemmeholdet og efter yderligere ti minutter gjorde Mads Bobjerg Larsen det til 0-2. Birkerød var sat i defensiven med Holbæks spil, alligevel lykkedes det Mikkel Jensen at udbygge føringen til 0-3 i 26. minut.

Birkerød kom aldrig rigtig tilbage i kampen. Eneste rigtige mulighed for hjemmeholdet var i 38. minut, da Simon Vollesen spiller Frederik Heise, som næsten slipper fri, men ender med at blive tacklet af Holbæks målmand Mikkel Kvist.

De tog hold gik til pause med stilling 0-3 i Holbæks favør.

Efter pausen sad Holbæk på kampen og levnede ingen chancer til Birkerød. Med 12 minutter tilbage gjorde Mathias Eilstrup Lrasen det til 0-4, det holdt kun et enkelt minut, så sluttede Malte Sjørslev af med slutresultatet 0-5.

Holbæk har en enkelt kamp tilbage, den spilles på lørdag kl. 14.00 mod GVI på Holbæk Stadion.

Denne artikel er publiceret den 4. november 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply