23. september 2023

Foto: Jesper von Staffeldt.

Foto: Jesper von Staffeldt.

Få skridt fra Rundetårn i København ligger den berømte forretning Bering Flowers, en forretning Erik Bering åbnede i 1972 i Købmagergade. På Orø ligger en brugs – og de to forretninger har nu noget tilfældes.
Juleudsmykning hos Bering Flowers ved Rundetårn i København. Foto : Niels Wamberg

Berings filosofi er, at alle blomster er ligeværdige og at alle mennesker er lige velkomne til at kigge og måske købe nogle af de flotte blomsterdekorationer. Der er noget exclusivt over Bering Flowers, som kan smykke sig med titlen: Kongelig hofleverandør og priserne er så absolut ikke i den billige ende. I dag er det ikke længere Erik Bering som driver butikken, men hans tidligere elev Bjarne Als. Man kan stadig nyde synet af de smukke dekorationer, men man behøver dog ikke at tage helt til København for at opleve de meget flotte dekorationer, man kan “nøjes” med at lægge vejen forbi Orø Brugs. Her er butikken nemlig pyntet overdådigt op til jul.

This slideshow requires JavaScript.