Dødsbrand efterforskes stadig

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk


Den brand, som i går kostede en 31-årig kvinde og hendes 4-årige søn livet, efterforskes stadig. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Formålet med efterforskningen er at klarlægge omstændighederne omkring brandens opståen, herunder også hvorfor den 31-årige kvinde og den 4-årige dreng ikke nåede ud af lejligheden og afgik ved døden.

Politiet har foretaget en række kriminaltekniske undersøgelser på brandstedet, afhørt vidneri området samt sikret tekniske spor. Der er også blevet afholdt retslægeligt ligsyn på stedet, og i den kommende uge skal der ske obduktion af de afdøde.

– Det er en rigtig tragisk sag, men vi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger til sagen af hensyn til efterforskningen, udtaler vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, Midt- og Vestsjællands politi.

Branden blev opdaget ved 14.30-tiden fredag eftermiddag og politi, ambulance og brandvæsen blev straks sendt til lejligheden, der ligger over blomsterbutikken Smørblomsten på Hovedgaden i Mørkøv. Inde i lejligheden blev kvinden og hendes lille dreng fundet livløse.

Læs også: Voldsom brand i Mørkøv – Mor og søn omkommet

Denne artikel er publiceret den 22. september 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply