4. marts 2024

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Borgerne i Ny Hagested har længe haft et stort ønske, om en sikker cykel/gå-sti fra Ny Hagested til Tuse Byvej. I øjeblikket skal de færdes langs den tunge, tætte og ofte for hurtigt kørende trafik langs Landevejen, dette med livet som indsats. Mange fravælger derfor cyklen og starter bilen i stedet.
Landevejen er udpeget til at være farlig vej, der sker desværre alt for mange farlige situationer og ulykker på denne vejstrækning. Der er ikke mange som ønsker, at deres kære skal færdes som blød trafikant, på dette stykke vej.

I øjeblikket er der budgetforhandlinger i byrådet, og der er et punkt omkring forbedringer og ny-anlæggelser af cykelstier rund omkring i Holbæk kommune.

Derfor er der oprettet et borgerforslag på Holbæk Kommunes hjemmeside, om ønsket cykelsti fra Ny Hagested til Tuse Byvej, en strækning på under 3 km.

Borgerne i Ny Hagested vil derfor blive meget glade for opbakning omkring dette.
Det vil have utrolig stor betydning for vores lokalsamfund, at vores børn, unge og voksne kan færdes trygt, som blød trafikant i trafikken langs Landevejen.

Støt op om forslaget på www.holbaek.dk
På forhånd tak.

Med venlig hilsen
Borgerpræsentant fra Ny Hagested
Anja Gundersen

1 thought on “Læserbrev: Stort ønske om sikker cykel-/gå-sti fra Ny Hagested til Tuse Byvej

  1. Min hustru Laila Kjærgaard Halling og jeg Ole P Kjærgaard Halling ønsker meget gerne en cykelsti mellem Ny Hagested og Tuse Byvej
    Med venlig hilsen
    Laila og Ole Solvej 26 Ny Hagested

Comments are closed.