27. februar 2024

Holbæk Pipe Band i arenaen ved Trebsen Highland Games. Foto. Holbæk Pibe Band

Holbæk Pipe Band i arenaen ved Trebsen Highland Games. Foto. Holbæk Pibe Band
Natten mellem søndag og mandag vendte Holbæk Pibe Band hjem til Holbæk fra Tyskland med masser af præmier i bagagen efter endt deltagelse i Trebsen Highland Games ved Leipzig.

Bandet havde nemlig vundet tre ud af fire mulige førstepladser, samt en andenplads og dertil en stribe flotte præmier i de i de solokonkurrencer, hvor Holbæk Pipe Band også var repræsenteret.

Lørdag deltog bandet i konkurrencerne i fire kategorier, og ved den efterfølgende præmieceremoni måtte bandets Pipe Major (musikalske leder), Rune Sawath Jensen, næsten gå i fast rutefart til og fra scenen for at hente pokaler i forskellige størrelser og udformninger.

Holbæk Pipe Band har flere gange tidligere haft succes i Trebsen, hvor det ser ud til at lige den lyd, Holbæk-bandet står for, falder i dommernes smag.

Solo-konkurrencerne var lagt søndag, og også her sværmede Holbæk-folkene om præmiebordet med ikke færre end fem førstepladser, fem andenpladser og fire tredjepladser i de forskellige kategorier for såvel sækkepiber som trommer.

Trebsen Highland Games markerer slutning på årets konkurrencer for Holbæk Pipe Band, men allerede i næste uge tages der så småt hul på den nye sæson.