19. juli 2024

Kim Larsen har måttet aflyse vinterturnéen - men regner med at gennemføre koncerterne til sommer. Foto: Morten Rygaard.

Kim Larsen indtager sammen med Kjukken scenen på Filmtorvet i Holbæk i aften. Foto: Morten Rygaard.

Så er det i aften, at det helt store danske rockbrag kommer til at stå på Filmtorvet i Holbæk.

Aftens hovednavn, Kim Larsen & Kjukken går efter planen på scenen kl. 20.30. Kim Larsen har været ramt af prostatakræft, som han blev behandlet for og det var årsdag til, at bandets vinterturné blev aflyst og indirekte årsag til, at nationalskjalden også aflyste sine koncerter i Norge denne sommer.

Men i aften står Kim Larsen sammen med sit band Kjukken på scenen, for at levere en blanding af nye sange og gamle kendinge – og mon ikke publikum skråler med?

Inden “Den gamle hankat” indtager scenen, kan publikum opleve duoen Back to Back, der består af Morten Remar og Nis Bøgvad. Duoen blev dannet tilbage i 1986, men slog først for alvor igennem i 1989 med landeplagen “Jonathan”. Back to Back holdt sammen i et par år mere, hvorefter de gik fra hinanden. Siden da, har duoen genoptaget samarbejdet et par gange og kan altså opleves på Filmtorvet i Holbæk. Efter planen går Back to Back på scenen kl. 17.45.

Pladsen åbnes kl. 16.00 og der vil være åbent med musik og barer frem til midnat. Arrangørerne Rockbæk anbefalder, at publikum kommer i god tid for at undgå kø ved indgangen.