12. juni 2024

Malte Sjørslev. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Malte Sjørslev. Scorede kampens første mål Arkivfoto: Rolf Larsen.
Holbæk åbnede fredag aften den nye sæson i Danmarksserien med en sejr over Herlev.

Malte Sjørslev åbnede for godteposen, da han fem minutter inde i kampen sendte Holbæk foran. Fem minutter efter sørgede Sebastian Blomqvist Johansen for at lægge yderligere pres på hjemmeholdet, da han scorede til 0-2.

Men så gik der lidt luft af ballonen scoringsmæssigt og Herlev fik mulighed for at pynte lidt på stillingen, da Julius Lip i 39. minut sendte bolden forbi Mikkel Kvist i Holbæks mål.

Men efter pausen var Holbæk klar igen og efter blot to minutters spil gjord Rasmus Suhr Petersen det til 1-3. Men dermed var det ikke slut med målscoringerne for Holbæk. I 54. minut var det Jonas Bengtsons tur til at blive hyldet, da han gjorde det til 1-4.

Den allerede målrige kamp havde mere at byde på, for otte minutter senere udbyggede Mikkel Lauritz Adamsen det allerede hul til Herlev, med et mål til 1-5.

Herlev foretog tre udskiftninger i et håb om, at få rettet op på stillingen, som nok ikke faldt i hjemmepublikummets smag. Alligevel var det igen Julius Lip, som med et kvarter tilbage leverede kampens sidste mål, da han scorede til slutresultatet 2-5.