26. maj 2024

Der var ligefrem bølgegang i vandtønderne her til morgen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der var ligefrem bølgegang i vandtønderne her til morgen. Foto: Jesper von Staffeldt.
Vand, vand og atter vand – det har mange sukket efterforgæves siden 2. maj år. Men onsdag morgen kom der hjælp fra oven.

Hos Deres udsendte medarbejder på Orø var vandmangelen blevet så stor at selv brændenælder og skvalderkål måtte give op, og de vandtønder vi har sat op, efter vi er blevet kloakeret, og kubikmeterprisen p.g.a. vandlednings afgiften fik et ordentlig hak opefter, har set meget tomme ud. Men de er nu atter blevet fyldt næsten helt op på meget kort tid her onsdag morgen, da regn og torden drev over Sjælland. Så det kan være man skal til at forberede sig på at hive græsslåmaskinerne ud af mølposen.