Et lille forspil i Holbæk kommune

Søren Wolstrup og Carsten Fink. Foto: Jesper von Staffeldt.


Overskriften til denne artikel hentyder ikke til hvordan to mennesker kan have det rigtigt hyggeligt sammen, men handler om noget så “kedeligt” som Politik.

Som de fleste sikkert ved forlader Lokallistens toppolitiker Sine Agerholm sin byrådsplads i Holbæk kommune fordi hun vil flytte teltpælene til det sydfynske ø-hav. Og i den anledning kommer der senere her på Holbaekonline.dk et interview med Sine. Men som et “forspil” har Holbaekonline.dk sammen med Søren Wolstrup sat tidligere byrådsmedlem Carsten Fink stævne og givet ham mulighed for at øse ud af sin viden om Sine Agerholm, som sprang fra at være socialdemokrat til at blive topfigur i hendes eget nystiftede parti; Lokallisten.

Det blev et meget venligt interview hvor både Sine Agerholm, og borgmester Christina K. Hansen omtales meget positivt. Se selv med i videoen herunder:

– og som et lille tillæg kan det nævnes, at en af de to herrer, efter mikrofonen var slukket, sagde: “Sine flytter nu til Ærø, men inden der er gået et år, er hun nok rodet ind i noget politik på øen”

Hvis man i øvrigt er interesseret, så har Holbaekonline.dk tidligere bragt et indslag, hvor Søren Wolstrup interviewer Carsten Fink i forbindelse med dennes farvel til byrådet i 2013, efter 28 år. Se indslaget her.

Denne artikel er publiceret den 5. juni 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply