Bilist stak af: Ramte lastbil og lygtepæl

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Klokken 11.15 fredag formiddag fik politiet en melding om, at der var sket et færdselsuheld i rundkørslen ved Tuse og at bilisten i en forulykket bil, var stukket af fra stedet.

Politiet kørte til stedet hvor man fik kontakt med vidner, der kunne fortælle, at den bortløbne bilist havde oplyst navn og adresse m.v. Det viste sig dog, at oplysningerne var falske.

Der sad svenske nummerplader på den forulykkede bil, men en nærmere undersøgelse viste, at nummerpladerne ikke hørte til bilen, som var stjålet fra Kalundborgvej i Snertinge natten mellem onsdag og torsdag.

Uheldet skete da bilisten kom kørende ad Kalundborgvej mod nordvest og her strejfede venstre side på en 67-årig kvinde bil og straks efter strejfede en lastbil, som han passerede højre rundt om.

Til sidste kørte bilisten ind i et vejskilt og en lygtepæl, så elledninger blev blotlagte.

Da politiet undersøgte bilen nærmere fandt de bilens rigtige nummerplader og både nummerpladerne og bilen blev undersøgt for spor efter den flygtede fører.

Ifølge vidnerne kunne føreren måske være påvirket og han blev af vidner beskrevet som mand, ca. 20 år, afrikansk af udseende og iført en hættetrøje.

Selvom politiet ledte efter ham i området, lykkede det ikke at finde ham.

Politiet mener, at den stjålne bil muligvis kan sættes i forbindelse med et indbrud i en privatbolig i Svinninge torsdag formiddag.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket føreren på flugt efter færdselsuheldet eller set den stjålne, grå personbil af mærket Peugeot med påsatte svenske nummerplader i området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 28. maj 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply