15. april 2024

Ca. 100 mennesker var søndag mødt frem til Orø Beboerforenings julearrangement. Foto: Jesper von Staffeldt.

Ca. 100 mennesker var søndag mødt frem til Orø Beboerforenings julearrangement. Foto: Jesper von Staffeldt.
I julemåneden sker der rigtig mange ting på Orø, ligesom der sker mange andre steder i “udkantsholbæk”, derimod er det mere til at overskue hvad der sker i Holbæk bymidte.

Ca 100 mennesker var mødt op til Beboerforeningens Julearrangement, som startede ved pladsen nær Elnebjergcenteret, hvor faklerne blev tændt og herefter gik man i optog ned til det gamle Orøkontor, der nu er bryghus – et ikke helt dårligt skift efter denne journalists mening, og her blev der blev serveret gløgg og æbleskiver, der blev sunget og julemanden kom lettere forsinket med en brandbil med udrykning – det siges julemanden var punkteret? måske havde Rudolf tabt pusten – men juletræet blev i hvert fald tændt.