26. maj 2024

Christina K. Hansen Arkivfoto: Rolf Larsen.

På sin 25-år

Christina K. Hansen underskrev samarbejdsaftalen med SF, Ø, DF og Lokallisten på sin 25 års fødselsdag. Foto: Rolf Larsen.
s fødselsdag underskrev Christina Krzyrosiak Hansen den aftale, som gør hende til landets yngste borgmester.

Udover Socialdemokraterne er også Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten samt Lokallisten der blev startet af den tidligere socialdemokratiske udbryder Sine Agerholm skrevet under på samarbejdsaftalen.

Aftalen har fået navnet “Velfærd er førsteprioritet” og den skal danne det politiske grundlag for arbejdet og samarbejdet i byrådet de næste fire år.

– Det betyder, at vi nu både har konstituering og det politiske grundlag på plads. Næste skridt er at det nye byråd mødes den 6. december for endeligt at godkende aftalerne, fortæller Christina Krzyrosiak Hansen på Facebook og fortsætter:

– Det har været nogle meget grundige og lange forhandlinger de seneste døgn, hvor alle partier har lagt sig i selen for at nå i mål. Jeg er derfor meget glad for, at vi i fællesskab er blevet enige om en politisk aftale, der rækker hen over midten af byrådet.

– Jeg glæder mig til at fortælle meget mere om indholdet og detaljerne af aftalen de kommende dage.

– Men først vil jeg hjem og nyde de sidste timer af min 25-års fødselsdag, slutter den nye borgmester sin opslag på Facebook.

1 thought on “Sikken fødselsdagsgave: Politisk aftale underskrevet – Lokallisten støtter op om Christina K. Hansen

  1. Så kan jeg regne ud, at vi stopper byggeriet af Sportsbyen, idet 3/4 dele af udgifterne ikke figurerer i anlægsbudgettet og derfor må ligge i service-/driftbudgettet. Hvis velfærd skal prioriteres skal budgettet straks granskes, hvorefter udgifter, der ikke kan betragtes som velfærd, må elimineres. Servicerammen på 2,8 mia skal udnyttes til fulde til service for borgerne, ikke til borgmestermindesmærker.

Comments are closed.