23. september 2023

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

Holbaekonline.dk har under valgkampen spurgt læserne om hvem de helst ser som borgmester. Se hvad de har svaret her.

Lad det være sagt med det samme – der er på ingen måde tale om nogen form for videnskabelig undersøgelse. Spørgsmålet “Hvem skal være borgmester?” blev sat til afstemning på vores hjemmeside og der kunne vælges mellem partiernes/listernes borgmesterkandidater.

Der blev afgivet i alt 414 stemmer indtil afstemningen lukkede klokken 20.00, samtidig med de officielle afstemningssteder.

Flest valgte at pege på Christina K. Hansen fra Socialdemokratiet som borgmester. Hun fik således 31,9% af stemmerne. På 2.pladsen kom Emrah Tuncer fra De Radikale, som fik 26,8% af stemmerne. På tredjepladsen kom Søren Kjærsgaard fra Venstre med 14,7% af stemmerne.

Se hele resultatet herunder:

Sådan fordelte læsernes stemmer sig på spørgsmålet “Hvem skal være borgmester?”.