4. marts 2024

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Småbørnsfamilier bør være repræsenteret i byrådet

Kommunalbestyrelsen skal repræsentere alle borgere i Holbæk Kommune; mænd og kvinder, selvstændige, kommunalt ansatte og folk der er beskæftigede i det private erhvervsliv, folk der bor i Holbæk, og folk der bor uden for Holbæk, ældre og folk med børn – skolebørn såvel som børn i daginstitution.

Og netop småbørnsfamilierne er stærkt underrepræsenteret i byrådet i Holbæk. Det er problematisk, fordi det er dem, der mærker daginstitutionen på egen krop og på eget barn – og derfor skal deres stemme også høres. Det er vigtigt og nødvendigt, at småbørnsfamilierne er med, når det drejer sig om at træffe vigtige beslutninger for børnenes hverdag.

Det er en stor fordel, at der i en kommunalbestyrelse sidder folk, der har fingrene i jorden ude i kommunen – også i forhold til daginstitutionerne. Regneark er ikke løsningen alene, men i kombination med viden om og forståelse for udfordringerne ude hos borgene – på plejehjemmet, i folkeskolen, i daginstitutionen osv. – har vi et godt værktøj.

Når krydset skal sættes den 21. november, er vi ikke mange kandidater med småbørn, men vi er nogen. Husk det!

Stine Krüger Veng
Egevej 7
4350 Ugerløse
Kandidat for Lokallisten for hele Holbæk kommune

1 thought on “Læserbrev: Småbørnsfamilier bør være repræsenteret i byrådet

  1. Lad nu de arme småbørnsfamilier – med god samvittighed – få lidt fred. De har en travl hverdag med børn, motion, arbejde, karriere, økonomi, venner og meget mere. De skal også være tilstede i skolebestyrelser, foreningsliv, interessegrupper, videreuddannelse for blot at nævne nogle få områder hvor civilsamfundet også stiller forventninger. Nå’e ja og så er der jo også lige børnene, ikke at forglemme…………

Comments are closed.