Læserbrev: Nedtagning af plakater

Foto: Rolf Larsen

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Nedtagning af plakater.

Sidste weekend blev der overalt i Holbæk Kommune og i det ganske land opsat et utal af plakater i forbindelse med det kommende valg.

Til glæde for nogen – til stor irritation og vrede for andre.

Der blev ved ophængning af plakater lagt et utroligt stort engagement og ildhu fra de mange kandidater og deres medhjælpere.

Og det er særdeles godt.

I den forgangne uge er jeg imidlertid stødt på en frygt hos folk, om nedtagningen nu også vil ske med samme ihærdighed som opsætningen. Eller vil plakaterne blive taget ned i tide.

Frygten går på, om man vil kunne se plakater hænge i månedsvis efter valget, og skæmme i landskabet.
Mit håb er, at de enkelte partier og lister, der har hængt plakater op – i fællesskab kan blive enige om, at nedtage samtlige plakater inden fristens udløb – og bringe dem til centrale steder, for her at fordele plakaterne imellem partierne og listerne.

Det vil være et håndgribelige tegn på at det samarbejdende folkestyre virker. Og samtidig være et klart tegn på, at de mange gode ord om samarbejde er en realitet i vores kommune. Og at man vil det fælles bedste.

I SF er vi beredte til et sådant samarbejde.

Steen-Kristian Eriksen
Kandidat for SF til kommunalvalget.

Denne artikel er publiceret den 4. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Utrolig mange Plakater hænger helt nede ved jorden, så mange steder skal man fanme passe på, når man går på fortovet ….. pisse ulovligt,…. Forbyd det lort !!!

Leave a Reply