Læserbrev: Hvem skal have krydset den 21. november 2017.

Denne artikel er publiceret den 5. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Hvem skal have krydset den 21. november 2017.

Kommunevalget nærmer sig med hastige skridt og en tur rundt i Holbæk by viser med al tydelighed, at mange bejler til det nye byråd. Der er dog en, som skiller sig lidt mere ud end de øvrige kandidater og det er Emrah Tuncer (B). Han er nok den kandidat, som har de fleste valplakater i Holbæk by. Ikke nok med at Emrah Tuncer (B) gerne vil genvælges til byrådet, så har han tilkendegivet i flere annoncer i lokalaviserne, at han også gerne vil være borgmester i Holbæk. Emrah Tuncer (B) har i de sidste 4 år været med til at køre Holbæk Kommune økonomisk i sænk ved også bl.a. at stemme for Holbæk Sportsby samtidig med at han vidste, at kommunens økonomi havde det skidt. Hvorfor skal man fortsætte med en sådan politik, hvor det nu viser sig, at vi skal betale mere i kommuneskat på bl.a. grund af det politiske flertals beslutninger i det nuværende byråd. Mon ikke de fleste vælgere fravælger de gamle kommunalpolitiker og indvælger nye og dem, som stemte imod Holbæk Sportsby?

Knud Erik Hansen
Pakhusstræde 7,
4300 Holbæk

4 kommentarer

 • Nu er der jo ikke kun modstandere af sportsbyen… jeg kender da et par stykker som stadig synes det er tiltrængt med nye faciliteter i Holbæk…

 • Hanne Duelund Larsen

  INGEN

  af de eksisterende, idet næsten alle i det nuværende byråd har stemt for sportsbyen.

  Nogle har vel ment det – mens andre har stemt af partipolitiske årsager !
  Og i begge tilfælde har haft katastrofale økonomiske bivirkninger.

  Og dét samtidig med en total mangel på politisk ledelse.
  Prøv engang at lytte og læse hvad borgmesteren siger – og i særdeles IKKE siger :
  Øv bøv, det er alle de andre (samfundet, regeringen, omstændighederne) som har skylden for, at jeg og mine “børnehave”kammerater i byrådet har haft hånden for dybt nede i borgernes kagedåse.

 • Én ting er, hvad der er tiltrængt, og en anden ting er, hvad der er råd til……

 • Gitte Schmidt

  Jeg kan heller ikke forestille mig, at der kommer ret mange gengangere ind i det kommende byråd.
  Netop fordi det, med en let omskrivning af A Lincolns ord; er umuligt at narre alle hele tiden. Det er jo rystende som almindelige borgeres meninger, bliver forskertset i Holbæk Kommune. Jeg mener, virkelig forskertset – gammeldags, men totalt beskrivende for de fleste af byrøddernes respekt for vælgernes holdninger.

Leave a Reply