Smid mobilen og lær at spille et instrument

Smid mobilen og lær at spille et instrument. PRfoto: HOM.


Smid mobilen og lær at spille et instrument – Sådan lyder opfordringen fra Holbæk & Omegns Musikskole, som indtil juleferien tilbyder tre gratis musiklektioner i alle sang- og instrumentfag.

“En fremragende metode til at blive mere tilstede i nuet, er at lære at spille.” Sådan lyder opfordringen fra HOM, som med deres efterårskampagne tilbyder, at alle børn, unge og voksne kan prøve tre gange gratis musikundervisning i skolens solofag som for eksempel klaver, guitar, harmonika, bas, trommer og sang eller beatbox.

– Det er med opbakning fra lærere og støtteforeningen KMF, at vi kan lancere kampagnen, fortæller skoleleder Finn Reiner og fortsætter:

– Motorisk og udviklingsmæssigt er det en stor gevinst for et menneske at spille musik. Vi oplever en del unge og selvfølgelig også voksne, som får en AHA-oplevelse, når de har sluppet mobilen og giver sig til at synge eller at spille på et instrument. Man er simpelthen nødt til at være 100% tilstede, når man er i et undervisningsforløb. Det sociale aspekt i at komme til at spille eller synge sammen med andre, opleves af mange forældre, som at deres børn pludselig kommer til at virke meget mere tilstedeværende. Det kan derfor ikke understreges nok, hvor sund musikundervisningen er.

Hvad enten man er nybegynder, øvet, barn, ung eller ældre, hvis man blot har den mindste interesse for musikundervisning, så er man velkommen til at kontakte musikskolen og få tre gratis prøvelektioner. Holbæk og Omegns Musikskole kan kontaktes på telefon 59660866 eller via e-mail på hom@hom-musik.dk.

Denne artikel er publiceret den 13. oktober 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply