Red Devils spillere udtaget til U17-landsholdet

Flere spillere fra Holbæk Red Devils er udtaget til U17-landsholdet. Foto: Red Devils.

Når det danske U17-landshold i amerikansk fodbold samles i uge 42 for at deltage i de Nordiske Mesterskaber, er der flere spillere fra Holbæk Red Devils med.

De Nordiske Mesterskaber spilles fra torsdag 19 oktober til lørdag 21 oktober på Vejle Atletik Stadion og her mødes Sverige, Finland, Norge og Danmark for at kæmpe om retten til at kalde sig nordiske mestre.

Fem af de danske spillere kommer fra Holbæk Red Devils; det er Sebastian Mattias Rosendal Christiansen, Andreas Keldskov Paaske, Allan Pedersen, Malthe Rasmussen og Lucas Saner. De har alle spillet på Red Devils U19-hold i 2017 sæsonen.

Denne artikel er publiceret den 13. oktober 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply