Færdselsuheld på Rute 21: Mistanke om spirituskørsel

Foto: Rigspolitiet.


I to timer var Odsherredsvej spærret mandag morgen efter et færdselsuheld.

Uheldet skete omkring kl. 06.20 da en 47-årig mand fra Slagelse kom kørende mod nord på Rute 21 i en personbil, her overhalede han to andre personbiler ført af hhv. en 26-årig mand fra Holbæk og en 53-årig mand fra København K. Under overhalingen påkørte den 47-årige de to øvrige bilister, der kørte i vognbanen længst til højre.

Den 47-årig blev bragt til skadestuen til kontrol, men blev udskrevet senere som uskadt efter uheldet. En læge udtog dog en blodprøve af den 47-årige, da han mistænktes for at være påvirket af alkohol under kørslen.

De øvrige implicerede bilister slap også uskadte fra uheldet, der bevirkede materiel skade på bilerne.

Vejen var spærret indtil kl. ca. 08.30, hvor rednings- og oprydningsarbejdet var overstået.

Denne artikel er publiceret den 16. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply