92-årig kvinde smed tricktyv ud af sin lejlighed

Foto: Rigspolitiet.


En 92-årig kvinde blev mandag aften udsat for forsøg på tricktyveri i sit hjem på Samsøvej i Holbæk.

En fremmed kvinde henvendte sig omkring kl. 18.30 til kvinden og påstod, at han skulle kigge nærmere på køkkenet. Den 92-årige lukkede den fremmede kvinde ind i lejligheden, hvor hun gik rundt og beodrede den 92-årige til at sætte sig ned i stedet for at følge efter hende.

Den ældre beboer nægtede dog at adlyde den fremmede kvinde og gik rundt sammen med hende. Til sidst forlangte den fremmede, at få 1.000 kroner til dækning af udgifter til reperation af køkkenet. Men den 92-årige afviste kravet og bad kvinden forlade lejligheden, hvilket hun gjorden.

Den fremmede kvinde blev beskrevet som: dansk af udseende, 40-50 år, pæn og nydelig, iført en brun hat og brunt tøj, dansk-talende.

Denne artikel er publiceret den 16. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply