Færdselsuheld: Cyklist bragt til sygehuset

Arkivfoto: Rolf Larsen

Tirsdag morgen ved 7.30-tiden blev politi og ambulance sendt til et færdselsuheld i krydset Henriettevej og Karensmindevej i Holbæk.

Det viste sig, at en 20-årig kvinde fra

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var en 20-årig kvinde fra Nykøbing S. kommet kørende ad Henriettevej i en personbil. Hun ville svinge til højre ind over cykelstien til Karensmindevej. På cykelstien kom en 50-årig mand fra Roskilde cyklende og han skulle ligeud. Han troede ikke, at den 20-årige bilist havde set ham, så han bremsede så kraftigt op, at han mistede herredømmet over sin cykel, så han væltede. Ved styrtet slog han sig på skulderen og ryggen. Cyklisten blev i ambulance indbragt til sygehuset, hvor han blev indlagt til behandling for muligt knoglebrud.

Cyklisten bar cykelhjelm, som skånede ham for kvæstelser i hovedet, da han styrtede.

Denne artikel er publiceret den 16. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply