Kvinde blev vækket af indbrudstyve – så filmede hun deres flugt

Arkivfoto: Pexels / Pixabay

En 20-årig kvinde fra Holbæk slog mandag formiddag klokken 10.46 alarm, da hun var blevet vækket af underlige lyde i husets stueetage.

Kvinden, der havde sovet på førstesalen, gik nedenunder og så to mænd flygte ud af villaen, medens hun filmede dem, med sin mobiltelefon.

De to mænd forsvandt herefter i ukendt retning og blev beskrevet som:
A: Mand, dansk af udseende, 20-25 år gammel og 175-185 cm høj. Han var almindelig af kropbygning og hvid hudfarve og sort hår. Han havde skæg langs kæbepartiet og var iført rød kasket, sort dynejakke, grå hættetrøje, grønne armybukser, røde sko og medbragte en sort taske. Han talte dansk.

B: Mand, dansk af udseende, 20-30 år gammel og 180-185 cm høj. Han var muskuløs af kropsbygning og hvid i huden. Han havde sort stretch ørering, skæg langs kæben og gedeskæg på hagen og var iført Sort peak performance jakke, sort hue, solbriller i nakken, grønne armybukser, lysegrønne sko. Han medbragte rygsæk og talte dansk.

Politiet fandt ikke de to mistænkte og kunne efterfølgende konstatere, at de havde opbrudt et vindue og stjålet en dunjakke og en dunvest, inden de flygtede.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i området, eller som kan give oplysninger om deres identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 16. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply