Småbrande førte til sigtelse for hæleri

En 40-årig mand fra Holbæk er blevet sigtet for både hæleri og for uagtsom brug af en ukrudtsbrænder.

Sagens startede kort efter klokken otte fredag morgen, da politiet modtog en anmeldelse om en mand, som havde været skyld i at der var gået ild i en busk og en bunke blade i forbindelse med brug af en ukrudtsbrænder på Lindevej i Holbæk.

Manden havde ikke selv slukket ilden, så det havde anmlderen gjort med en pulverslukker og tilkaldt brandvæsnet.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 40-årig mand, som blev sigtet for brug af ukrudtsbrænderen på en sådan måde, at der opstod ildebrande. Den 40-årige var ikke af samme opfattelse om årsagen til brandende, hvoraf hvoraf den ene opstod i nærheden af et skur, hvor der stod tre knallerter. De to af dem var indregistrerede og faktisk meldt stjålne, og den tredje knallert var uden nummerplade/stelnummer. Da den 40-årige oplyste at have købt knallerterne, blev han også sigtet for hæleri af knallerterne, som politiet beslaglagde med henblik på udlevering til rette ejer. Den 40-årige kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 25. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply