89-årig svingede tasken: Jagede tricktyve væk

Fredag eftermiddag blev en 89-årig kvinde udsat for et forsøg på tricktyveri.

Kvinden kontaktede kort efter klokken 13 politiet og anmeldte, at hun kort efter klokken 13, at hun hun kort forinden var blevet kontaktet af to fremmede kvinder, da hun gik på Herluf Trollesvej i Tølløse med sin rollator. Den ene kvinde tog fat i offerets ene arm, der var blevet smurt i et rødt ketchuplignende væske – formentlig som en afledningsmanøvre. Den 89-årige havde gennemskuet de to kvinders skumle hensigter og begyndte at slå omkring sig med sin taske, hvorefter de to fremmede kvinde løb fra stedet uden udbytte.
Politiet kørte til stedet og ledte, uden held, efter kvinderne, som offeret ikke kunne beskrive nærmere ud over, at de var kvinder.

Denne artikel er publiceret den 25. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply