Trods stor politiaktion: Fandt ingen geværmand

Foto: Michael Johannessen


Alle afspærringer i Holbæk er blevet ophævet efter politiet hele eftermiddagen har søgt efter en mulig bevæbnet mand i byen.

Ved 13-tiden modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at mand, der blev beskrevet som muligvis afrikaner, var blevet set i viadukten på Valdemar Sejrsvej gå i retning mod stationen med et jagtgevær.

Meldingen fik politiet til at rykke massivt ud i Holbæk med svært bevæbnede betjente, og da der jo netop i disse dage ved Retten i Holbæk kører en sag mod en 17-årig pige, som bl.a. tiltalt for at have planlagt to terroraktioner, tog man ingen chancer. Retten blev lukket af, så ingen fik lov til at komme ind eller forlade domhuset. Svært bevæbnet politi, som i forbindelse med sagen holder vagt omkring og på domhuset, var ekstra på vagt.

Men klokken 16 valgt politiet at ophæve alle afspærringer, ligesom folk i domhuset fik lov til at forlade stedet. Man havde nemlig efter tre timers søgen ikke fundet den mulige geværmand.

Se også: Politiet jagter ‘afrikansk mand med jagtgevær’ (indeholder video)

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 21. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply