Tillidsrepræsentanter og politikere til fyraftensmøde om de kommunale medarbejderes virkelighed

Arkivfoto: Rolf Larsen.


I går var ca. 55 tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter i Holbæk Kommune samlet hos FOA i Holbæk til et fyraftensmøde på tværs af fagligt organisationstilhørsforhold.

Udover tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter var også flere politiker var også tilstede: Christina Krzyrosiak Hansen (S), Bente Juul Röttig (SF), Karen Thestrup Clausen (EL), Solvej Pedersen (R) og Jeppe Jakobsen (DF) og de måtte lægge øre til hvad det er for en virkelighed, medarbejder føler de møder og må leve med og i på de kommunale arbejdspladser i Holbæk Kommune.

På mødet blev der fortalt, hvordan nogen føler at de er nød til at gå på kompromis, hvordan medarbejdere føler at trusler og vold er et stigende problem.

Der blev også fortalt om, at arbejdet med at dokumentere tager mere og mere tid, ligesom nogen medarbejdere føler at deres ytringsfrihed er sat på prøve i forhold til deres arbejde og kommunen.

– Som enkelt historier var mange af beretningerne noget jeg havde hørt før. Men samlet tegner det et billede af en kommune som er ved at blive kørt fuldstændigt i sænk, skrev Byrådsmedlem for Enhedslisten, Karen Thestrup Clausen efterfølgende på Facebook.

Denne artikel er publiceret den 21. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply