Tricktyve stjal 76-årig kvindes pung

En 76-årig kvinde blev søndag eftermiddag kort før klokken 15.30 offer for tricktyveri i Netto på Jernbanevej i Holbæk.

Kvinden havde sin pung i en skuldertaske, som lå i indkøbsvognen. En udenlandsk mand henvendte sig til hende og spurgt om noget, som hun ikke forstod. Hun henviste ham i stedet til forretningens personale. Kort efter kom manden tilbage og talte til hende igen.

Da den 76-årige kom til kassen var hendes pung væk.

Politiet efterforsker nu sagen og oplyser, at man på forretningens video skan manden og en kvinde – og det var kvinden, der stjal pungen fra tasken. Manden beskrives som udlænding, 27-35 år, 170 cm, alm. af bygning, talte en lille smule dansk.

Denne artikel er publiceret den 11. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply