Skar pengeskab op med vinkelsliber

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk


På et tidspunkt mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen blev der begået indbrud to steder på Hjulmagervej i Holbæk.

Det ene indbrud blev begået hos Scan-Flex Stålreoler A/S. Her var tyven, eller tyvenen, kommet ind via en knust rude i et showroom. Der er kun tegn på at tyven har været i showroomet. Fra stedet er der stjålet otte stole. Politiet oplyser, at der er hjukspor fra en bil foran vinduet.

Det andet indbrud blev begået hos naboen, Maskincenter Sjælland. Her var gerningsmanden eller gerningsmændene, kommet ind gennem en port til værkstedet, hvorfra der var taget en vinkelsliber, som så blev brugt til at skære et pengeskab op, som stod i baglokalet. Fra pengeskabet er der stjålet en pengekasse med kontanter.

Denne artikel er publiceret den 22. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply