Oddsede for 10.000 koner – men betalte kun en 10’er

Foto: Christian Lindgren/Danske Spil

Foto: Christian Lindgren/Danske Spil


Torsdag formiddag slog en tricktyv til mod Cirkle K på Kalundborgvej i Holbæk.

En mand kom ind i butikken for at oddse og udfyldte en kupon med spil for 10.000 kroner, som skulle betales med det samme. Ekspedienten kørte kuponen igennem systemet, men lagde ikke mærke til, at prisen var 10.000 kroner. Gerningsmanden distraherede derefter ekspedienten til at vende ryggen til for at tage nogle piller og i samme øjeblik byttede gerningsmanden kuponen til 10.000 kroner ud med en kupon til 10 kroner.

Gerningsmanden endte med at betale 10 kroner for sit spil på Oddset samt prisen for pillerne.

Denne artikel er publiceret den 17. februar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply