Læserbrev: Byrådet bør tænke sig om

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Byrådet bør tænke sig om

Ser man på det nye projekt i Smedelundsgade, på den gamle FORD-grund, er nybyggeriet som TK Development står bag og arkitektfirmaet Kullegaard i Holbæk har lagt pen til, oplagt med til at gøre Smedelundsgade betydelig mereninteressant at færdes i, ja det jo heller ikke blive værre end det vi ser i dag.
laeserbrev
Dog er der et par ting der bør ændres, derfor dette indlæg særligt til byrådsmedlemmer.

Blokken på syv etager, ødelægger nu ikke byen, men bør placeres tættere på Smedelundsgade. Altså hvor blok nr. 1 eller 2 ligger, set fra Smedelundsgade.

Men det er betydeligt værre med antallet af parkeringspladser. Efter artiklen i Nordvestnyt er der planlagt 124 P-plader til 43 lejligheder, P-pladser der også skal benyttes til Nettos nye dagligvarebutik på 1353 m2 og anden udvalgsvare butik, eller flere, på i alt 778 m2.

Det går slet ikke. Alene de 43 lejligheder har efter dagens behov brug for 60 P-pladser, 1 ½ per lejlighed, og dertil nogle til gæstepladser. Så der kun 50 tilbage til de to butikker – alt for lidt.

Byrådet må træde i karakter og forlange flere P-pladser. Ønsker TK-Development ikke at tiltræde dette ønske, så må firmaet lade være med at bygge i Holbæk.

Søren Wolstrup
Pakhusstræde 5,
4300 Holbæk

Denne artikel er publiceret den 12. februar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply