Jeg er sgu’ min egen

Vagabonden Brian var lørdag ved Brugsen på Orø. hvor Holbaekonline.dk fik et interview. Foto: Jesper von Staffeldt.

Vagabonden Brian var lørdag ved Brugsen på Orø. hvor Holbaekonline.dk fik et interview. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det er vel nok de færreste der kan eller har lyst til, at sige: Jeg er sgu’ min egen. Men det kan Brian, som selv kalder sig vagabond, og som ikke har nogen officiel adresse.

En medarbejder fra Holbaekonline.dk mødte Brian en lørdag formiddag foran Brugsen på Orø ,. En ulykkelig skæbne, et tragisk tilfælde eller for at bruge et mere romantisk udtryk: En landevejsridder? Det vil vi her på vor lille netavis ikke tage stilling til, vi fik blot et interview med Brian da han sad foran Brugsen med sin barnevogn og kaffekande, som fungerede som hans eneste indtægtskilde. Brian stiller ikke mange krav til tilværelsen, ikke engang en varm seng, som vi andre synes må være et minimum, ikke engang et toilet eller varmt vand og andre af livets bekvemmeligheder, og hvad med penge fra det offentlige nu hvor man ikke har fast bopæl eller arbejde? Se nedenstående interview med Brian fra Køge – og se den gerne i HD-kvalitet.

PS! Efter interviewet var der en Orøborger som spurgte mig: Gider du virkelig interviewe en vagabond, hvorpå mit svar var: Som medarbejder på et mindre nyhedsmedie må man favne bredt og kunne interviewe en ægte vagabond såvel som en halvlumpen politiker!

Denne artikel er publiceret den 12. februar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

 • Bjarne Kongsted

  Hvad er en halvlumpen politiker?

 • Hanne Duelund Larsen

  Kik i Den Danske Ordbog :

  gemen, nedrig eller tarvelig, ofte på en skjult eller mindre åbenlys måde
   
  – så for det meste genkendelig 🙂

Leave a Reply