En weekend med flere indbrud

Der har været flere indbrud i denne weekend i vores område.

På et tdspunkt mellem fredag d. 6. og fredag d. 13. januar har en ekendt gerningsmand begået indbrud i en villa på Syrengården i Holbæk. Tyven har benyttet en terrassedør til at komme ind og ud og har været sig rundt i gæsteværelset og soveværelset. Fra stedet er det stjålet smykker, svenske kroner og amerikanske dollars.

Foto: Republica / Pixabay

Foto: Republica / Pixabay

Sidst på eftermiddagen fredag blev der båget indbrud i et hus på ÆBlegården. Et vindue var blevet brudt op og der var snavs på sengetøjet under vinduet. Men derudover var der ikke nogen tegn på, at tyven havde bevæget sig rundt i huset, ligesom der heller ikke var blevet stjålet noget.

Lørdag fik politiet en anmeldelse om, at der havde været forsøgt indbrud i et hus på Drosselvej i Jyderup. Der var opbrudsmærker på vinduet ind til køkkenet og på et vindue ind til stuen, men det var ikke lykkedes tyven at komme ind.

Natten til søndag brød en indbrudstyv ind i en landejendom i Marke, det kan du læse mere om her.

Denne artikel er publiceret den 16. januar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply