Tidligere Holbæk-spiller Christian Poulsen slutter karrieren i al ubemærkethed

Den tidligere Holbæk-spilller, Christian Poulsen, har i al ubemærkethed stoppet sin karriere som professionel fodboldspiller.

I juni 2015 takkede han af i FC København og lod fremtidsmulighederne stå åben. Der kom dog ikke noget, som var interessant nok, for Poulsen til at fortsættte.

– Det er sådan, udviklingen er gået. De muligheder og tilbud, der kom, de var ikke af sådan karat, at det kunne friste, og så har vi ladet det ligge og ikke opsøgt noget selv, siger Poulsens agent Jørn Bonnesen til Ekstrabladet.dk.

Ifølge Ekstrabladet.dk fik han tilbud fra både USA og Kina, men ikke nogen som var interessante nok, til at fortsætte karrieren.
Ifølge holbaek.fodboldarkiv.dk spillede Christian Poulsen 87 kampe for Holbæk i perioden 1997-2000 og scorede 19 mål. To gange opnåede ha at blive “Årets spiller”, det var i 1998 og igen i 2000.

Han var 20 år, da han skiftede fra HB&I til FC København og derfra gik karrieren videre til Schalke 04, Sevilla, Juventus, Liverpool, Evian og Ajax. I efteråret 2014 vendte han tilbage til FC København. Det var en hjemmekamp mod Hobro, der blev Christians Poulsens sidste kamp. Dermed har den tidligere landsholdsspiller sluttet sin karriere uden for rampelyset og det passer ham fint:

– Hvis han havde ønsket det anderledes, så skulle han nok have fået det, men det her passer udmærket til Christians natur og personlighed, siger Bonnessen til Ekstrabladet.dk.

Denne artikel er publiceret den 29. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply