Urd kan give problemer med kloaknettet i Holbæk

Arkivfoto: Michael Johannessen.

Arkivfoto: Michael Johannessen.


Stormen Urd betyder forhøjet vandstand i bl.a. Holbæk Fjord og det indebærer, ifølge Fors, at dele af kloaksystemet i Holbæk vil være ude af drift i en kortere periode i tidsrummet fra klokken 02.00 til 08.00.

På grund af de varslede vandstandsstigninger i Holbæk Fjord kan vandet kan stige op i kloaknettet, og det kan berøre kunder, der bor i de lavereliggende områder. Ved middagstid mandag var Fors’ vurdering, at følgende adresser er særligt udsatte:

• Strandmøllevej
• Kærsangervej
• Fjordparken
• Strandvejen Hørby
• Damgårdsvej

Borgere i de berørte områder opfordres til at sikre sit hus, herunder kontrollere højvandslukket. Derudover kan der være en mindre risiko for at borgere i Kisserup Strand vil opleve, at kloakken ikke virker, da der er risiko for, at fjordvand oversvømmer spildevandsnettet med deraf følgende driftsstop, oplyser Fors.

Fors forventer ikke, at kunderne ved Roskilde Fjord bliver berørt.

Denne artikel er publiceret den 26. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply