Orø : Præcis på slaget

Så er der atter fri bane for bilister på Brøndevej. Foto: Jesper von Staffeldt.

Så er der atter fri bane for bilister på Brøndevej. Foto: Jesper von Staffeldt.


Det er dejligt, når vigtige datoer overholdes. Måske i sær når det gælder anlægsarbejder.

På den sidste del af Brøndevej på Orø har der været en heftig graveaktivitet, idet området skal kloakeres, og det har betydet at bilerne til Orøfærgen har måttet benytte en midlertidig omvej parallelt med Brøndevej.

For beboerne ved dette område har det bl.a. betydet at man ikke altid har kunnet holde ud foran sit hus, eller hvis man kørte ud på den gamle vej ikke vidste om man skulle svinge til højre eller venstre for en gang imellem synes man der både stod gravemaskiner til højre og venstre. Men de tider er nu forbi for i år, Fors havde fortalt dette omfattende graveri ville stoppe d. 22.december, og sandelig om det ikke kom til at holde stik, hvad der kan være noget af en sjældenhed, når det offentlige er indblandet i projekter.

Denne artikel er publiceret den 23. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply