Holbæks bilister får en Bonus

Uno-X station foran DITOBUS skifter navn til Bonus. Foto: Rolf Larsen. Indsat Bonus-kædens logo.

Uno-X station foran DITOBUS skifter navn til Bonus. Foto: Rolf Larsen. Indsat Bonus-kædens logo.


Den gamle Uno-X station foran DITOBUS skifter navn til Bonus og får frisket udseendet op med nyt logo og nye skilte.

Tankstationen på K.P. Danøsvej 2 har indtil nu flaget gult og rødt under Uno-X navnet. Men i denne uge skifter den farve, logo og skilte. Bonus, som stationen kommer til at hedde, vil fortsat være en selvbetjent station, men med større fokus på at være lokal. Navneskiftet sker som en konsekvens af, at Uno-X har besluttet at opdele sit netværk af tankstationer i to kæder, der hver for sig skal være mere målrettet kundernes behov lokalt.

– Vi har valgt at dele Uno-X netværket op i to kæder, som gør det muligt at imødekomme kundernes behov på bedst mulig vis. Bonus er den lokale station, hvor der ofte er flere services som vask, butik og værksted tilknyttet, mens Uno-X udelukkende er fokuseret på brændstof og kunder, der ønsker den hurtige tankoplevelse, forklarer Georg Hansen, der er kædechef i Bonus.

– Med det lokale for øje har vi stor tro på, at Bonus-stationen på K.P. Danøsvej har en god fremtid her i byen. Og det meste vil stadig være, som kunderne kender det: nem selvbetjening og billig benzin. Hvad der kommer derudover, vil bare være en bonus, siger Georg Hansen.

– For at overleve på et meget konkurrencepræget benzinmarked har Bonus reduceret omkostningerne. Bl.a. har vi fjernet muligheden for kontant betaling. Vi er klar over, at det er noget, nogle af vores kunder lige skal vænne sig til – omvendt reducerer det risikoen for bekostelige indbrud og hærværksforsøg på Bonus-stationen, siger Georg Hansen og tilføjer:

– Med navneskiftet til Bonus giver det udlejeren på tanken fuld frihed til at tilpasse stationen, så den slår i takt med lokalsamfundets puls og udvikling.

Denne artikel er publiceret den 19. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply