Ups! Vi prøver igen – nyt tidspunkt for koncert fra Holmstrup Kirke

Operasanger Gitta-Maria Sjöberg overrækker en rose til en af tilhørerne til den fremragende koncert med de nordiske spillemænd i Holmstrup kirke i Jyderup.

Operasanger Gitta-Maria Sjöberg overrækker en rose til en af tilhørerne til den fremragende koncert med de nordiske spillemænd i Holmstrup kirke i Jyderup.


Hver ting til sin tid – men så må man også være enige om, hvad der har hvilken tid… Lidt kryptisk, men forklaring følger herunder og handler om vores tv-udsendelse med Gitta-Maria Sjöberg og De Nordiske Spillemænd fra Holmstrup Kirke.

Her på Holbaekonline.dk og andre steder har vi skrevet at vi sendte koncerten fra Holmstrup kirke med De Nordiske Spillemænd og operasangerinden Gitta-Maria Sjöberg i dag, lørdag, kl.12.30 på Lokalkanalen med sender i bl.a. Jyderup.

Men desværre er der sket en lille misforståelse med vores hovedstation i Sydsjælland, så vore seere i stedet kom til at se en udsendelse om B&O´s historie. Vi retter op på fejlen, og sender julekoncerten i morgen søndag kl.22.00 og igen på mandag kl. 8.30.

Denne artikel er publiceret den 10. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply