Politiet tog bilen fra 44-årig kvinde

Det er åbenbart svært for en 44-årig kvinde fra Dianalund at forstå, at hun ikke må køre bil. Så svært, at politiet nu har taget bilen fra hende i et forsøg på at forhindre hende i at køre bil igen.

Kort før klokken ni fredag formiddag standsede politiet den 44-årige kvinde på Ringstedvej i Kvanløse. Det viste sig, at hun ikke havde førerret, hvilket hun blev sigtet for. Ved nærmere kontrol af hendes personlige forhold viste det sig, at det var femte gang i år, at hun blev afsløret i at køre bil trods manglende førerret. Derfor beslaglagde politiet hendes personbil og det er nu op til en dommer at beslutte om bilen skal konfiskeres. Det vil ske ved et retsmøde, som kvinden vil blive indkaldt til, når sagen mod hende og spørgsmålet om konfiskation af bilen skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 28. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply