Stilladsarbejder faldt ned – indlagt til observation

En 28-årig mandlig stilladsarbejder blev indlagt til observation efter en faldulykke på Rosenvænget i Soderup ved Tølløse.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Ulykken skete fredag formiddag kort efter klokken 11.30.

Den 28-årige var ved at sætte et stillads op, da han faldt ned. Han blev i en ambulance bragt til skadestuen, hvor han blev erklæret for uskadt efter ulykken, men blev dog indlagt til observation det næste døgn.

Arbejdstilsynet blev tilkaldt til stedet for at undersøge årsagen til ulykken nærmere, således at Arbejdstilsynet i samarbejde med politiet kan finde ud af, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Denne artikel er publiceret den 21. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply